Spiseriet over åen

Mad med mer'

Restauranten

( dine-in, takeout, cook-home, café, vin og cocktailbar )

Hverdags restaurant og take-away der sidst på ugen vågner op og byder på Weekend dining, brunch, café og frokost med aftens vin- og cocktailbar.

Maden spænder fra dagens måltid samt gode faste hverdagsretter til et skiftende weekend dining-tilbud – serveret i en hyggelig og afslappet atmosfære, eller til at tage med hjem.

Alt mad er lavet fra grunden, brødet er økologisk og hjemmebagt, mayo, dressinger og saucer laver vi selv – på gode råvarer, kød er kvalitet fra fritgående glade dyr – fordi smag og dyrevelfærd har høj prioritet ( vi har også lidt kødfrie retter ). Det er rigtig fornuftig mad til rimelige priser.

Der vil være lidt forskellige aften/weekend arrangementer, hygge og mini-fester.

Bagt på kærlighed, økologi og dyrevelfærd – også for smagens skyld

Rigtig mange af vores varer er økologiske, f.eks. er alt fra vores eget bageri bagt med økologisk mel og korn og alle mejeriprodukter anvendt er fra produktion hvor dyrevelfærd er tænkt ind i ligningen og hvor deklarationen bærer nogle hjerter eller et ”anbefalet” stempel fra dyrenes beskyttelse – altså fra dyr der har haft et bedre liv og er håndteret bedre end de fleste industridyr. Det giver både langt mere og bedre smag og også bedre samvittighed end industrioptimerede sekundaprodukter.
Link: Vores surdej giver smag og sundt brød!

Åbningstider

Man - torsdag
16.00 - 21.00

Fredag
16.00 - 24.00

Lørdag
10.00 - 02.00

Søndag
10.30 - 20.00

Galleri

Se stemningsbilleder fra restauranten